Followers

Tuesday, December 21, 2010

My new blog face..

Salam,

Ok tak blog template baru ni? aku telah mengupah seorg designer and  aku suke sgt template ni.. thanks n credit kepada designer,  k.emi kerana telah mendesign kan template yg nice ini..sape2 yang nak tukar blog template leh la direct kepada k.emi..leh terus ke blog die..hehehe

11 comments:

  1. Alhamdullillah..
    :) sukernya akak sebab iera suke..
    tak sia-sia akak bersengkang mata tengah2 malam dan dinihari kelmarin untuk membuatnyer..

    ReplyDelete
  2. thanks k.emi..memang suke sgt..terharu yer akak bersengkang mata tuk menyiapkan template yg cool ni.. :)

    ReplyDelete
  3. dtg dari blog emy. salam kenal dan salam singgah. saya dah follow awak tau. sudi2 le follow kite plak ye.

    nway, header baru ni sangat cool ok.

    upss.. jgn luper follow tau.. skang tau.. hehehe

    ReplyDelete
  4. NM02 : thanks yer be my follower..n thanks juger sudi komen header my blog.. :)..sy dah follow dah ur blog..

    ReplyDelete
  5. papabear: kene tanye cik designer..hehehee

    ReplyDelete
  6. erm... agak malap sikit...

    cerah2 cikit...

    pling eye friendly adalah background putih

    ReplyDelete
  7. thanks meo188 for ur comment..ti i told my designer yer..

    ReplyDelete